Katso tallenne SAK:n #virtuaalivappu-lähetyksestä

Aika: 1.5.2021

Katso tallenne SAK:n #virtuaalivappu-lähetyksestä – mukana Mariska, liittopuheenjohtajia ja töissä puurtajia

Erityisolosuhteet eivät estäneet vapunviettoa tänäkään vuonna, vaan SAK vietti vappua virtuaalisesti Facebookissa ja Youtubessa. Etävappua vietettiin myös Tampereella ja Lohjalla.

 

Lähetyksen tallenne löytyy SAK:n Facebook-tapahtumasta ja Youtuben SAKtuubi-kanavalta, jonka striimi löytyy myös tämän sivun lopusta. Valitettavasti lähetyksen alussa oli teknisiä ongelmia, jotka keskeyttivät Mariskan esiintymisen. Se löytyy kuitenkin kokonaisuudessaan tallenteen lopusta.

Puoli tuntia kestävän #virtuaalivappu-lähetyksen haastateltavia olivat SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ja hallituksen varapuheenjohtaja Katja Syvärinen. Ammattiliittojen puheenjohtajista mukana olivat Palvelualojen ammattiliiton PAMin Annika Rönni-Sällinen, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n Päivi Niemi-Laine, Paperiliiton Petri Vanhala sekä Elintarviketyöläisten liiton SEL:n Veli-Matti Kuntonen.

#Virtuaalivappu-tapahtuman juontajina toimivat Maria Markus ja Sami Turunen. Yhteyksiä otettiin muun muassa työntekijöihin, jotka ovat vappupäivänäkin töissä. Keskustelujen päätteeksi kaiken veti yhteen yllätysvieras, jonka erityisasiantuntemus työmarkkina- ja vappuasioista saattaa lyödä monet ällikällä.

SAK:n #virtuaalivappu-lähetyksen musiikista vastasi valovoimainen laulaja, sanoittaja ja säveltäjä Mariska.