Nuorisojaosto

 

Ilmoittautumiset lyytin kautta:

 

https://www.lyyti.in/SAKNuorten_pikkujoulut_3444

Vuoden odotetuin Varsinais-Suomen SAK Nuorten tapahtuma PIKKUJOULUT on taas täällä! ? Tapahtuma on kaikille jäsenliittojen alle 35-vuotiaille nuorille avoin ja maksuton tapahtuma.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Ruissalossa Teollisuusliiton ammattiosasto 001:n vapaa-ajanviettopaikassa Ykköspirtissä: https://www.teollisuus1.fi/ykkospirtti/

Ilmoittautuminen on nyt auki ja mahdollinen 21.11.2018 asti. Paikkoja on paljon, mutta rajoitetusti. Ole siis nopea ja varaa paikkasi super suosittuun tapahtumaan! Peruutukset myös mahdolliset tuohon päivämäärään mennessä.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/SAK_Nuorten_pikkujoulut_3757

Majoittuminen ja saunominen mahdollista, niin varaathan mm. Omaa pyyhettä saunomista varten! Mukaan tarvitset sen lisäksi vain leveä hymy ja rauhallinen mieli, mitä joulu tuo tullessaan!❤

Hei SAK Nuoret! Nyt on auennut ilmoittautuminen Varsinais-Suomen SAK Nuorten järjestämään super hauskaan Escape Room tapahtumaan. Varaa paikkasi ja tule nauttimaan yhdessöolosta ja maukkaasta pizza-illallisesta!

Paikkoja rajoitetusti, joten ole nopea ja varmista paikkasi! Ilmoittautuminen viimeistään 11.10.2018 alla olevan linkin kauttta.

https://www.lyyti.in/SAK_Nuoret_Naantalin_Kylpylan_Escape… Näytä lisää

Varsinais-Suomen SAK Nuoret ovat syksyn ensimmäisessä kokouksessaan 14.8.2018 valinnut uuden puheenjohtajan edellisen puheenjohtajan Ville Karhun tilalle. Tässä esittäytyy uusi puheenjohtaja Mohamed Yousif.

Olen tosiaan Mohamed Yousif, 22v turkulainen nuori. Opiskelen lähihoitajaksi ja edelliseltä ammatiltani olen lääketeknikko. Ammattiliitoltani olen PAMilainen, PAMissa olen toiminut toista vuotta varaedustajana nuorisovaliokunnassa ja tällä hetkellä toimin SAKKI hallituksen varsinaisena jäsenenä. Toimin aktiivisesti myös alueellisella tasolla PAMin aluenuorissa ja viime viikolla alkoi uusi taival SAK Nuorissa. Toimin myös muutamassa paikallisessa nuorisojärjestössä, joista suurin on tällä hetkellä Globaalinuoret Ry. Olen helposti lähestyttävä, tykkään yhteistyöstä ja yhteisistä saavutuksista, joten jaetaan keskenämme yhteistä osaamista ja taitojamme ja tehdään hyvää jälkeä etujemme edestä! Minuun saa ottaa aina yhteyttä ja kysellä mistä vaan, vastaan mihin osaan ja tutkitaan yhdessä vastausta kysymyksiin, joihin en tiedä vastausta. Yhteystiedot löytyvät ylläolevasta kuvasta.

 

 

 

Nuorisojaoston vetäjä

Mohamed Yousif

puh. 0443475757

muhisqq@gmail.com

 

 

 

Nuoret löytyvät myös Facebookista, käy tykkäämässä!

 

Hyödyllisiä linkkejä:

 

SAK Nuoret

Perustietoa työelämästä

 

 

 

Työelämän pelisäännöt-video: