Nuorisojaosto

Hei SAK Nuoret! Nyt on auennut ilmoittautuminen Varsinais-Suomen SAK Nuorten järjestämään super hauskaan Escape Room tapahtumaan. Varaa paikkasi ja tule nauttimaan yhdessöolosta ja maukkaasta pizza-illallisesta!

Paikkoja rajoitetusti, joten ole nopea ja varmista paikkasi! Ilmoittautuminen viimeistään 11.10.2018 alla olevan linkin kauttta.

https://www.lyyti.in/SAK_Nuoret_Naantalin_Kylpylan_Escape… Näytä lisää

Varsinais-Suomen SAK Nuoret ovat syksyn ensimmäisessä kokouksessaan 14.8.2018 valinnut uuden puheenjohtajan edellisen puheenjohtajan Ville Karhun tilalle. Tässä esittäytyy uusi puheenjohtaja Mohamed Yousif.

Olen tosiaan Mohamed Yousif, 22v turkulainen nuori. Opiskelen lähihoitajaksi ja edelliseltä ammatiltani olen lääketeknikko. Ammattiliitoltani olen PAMilainen, PAMissa olen toiminut toista vuotta varaedustajana nuorisovaliokunnassa ja tällä hetkellä toimin SAKKI hallituksen varsinaisena jäsenenä. Toimin aktiivisesti myös alueellisella tasolla PAMin aluenuorissa ja viime viikolla alkoi uusi taival SAK Nuorissa. Toimin myös muutamassa paikallisessa nuorisojärjestössä, joista suurin on tällä hetkellä Globaalinuoret Ry. Olen helposti lähestyttävä, tykkään yhteistyöstä ja yhteisistä saavutuksista, joten jaetaan keskenämme yhteistä osaamista ja taitojamme ja tehdään hyvää jälkeä etujemme edestä! Minuun saa ottaa aina yhteyttä ja kysellä mistä vaan, vastaan mihin osaan ja tutkitaan yhdessä vastausta kysymyksiin, joihin en tiedä vastausta. Yhteystiedot löytyvät ylläolevasta kuvasta.

 

SAK Nuoret: Varsinais-Suomi järjestää ajankohtaisp

2.4.2016 klo 15:00 alkaen

Paikkana Ykköspirtti Ruissalon puistotie 629

Ajankohtaisasiaa, tiivistunnelmaista puhetta ja vapaampaa ohjelmaa.

Ohjelmaan sisältyy ruokailu mikä on maksuton. Ohjelmaosuuden jälkeen rennompaa illanviettoa saunomisen ja uimisen ym. merkeissä.. Ilmoittautuminen 29.3 mennessä. lisätiedot essi_rajakangas@hotmail.com

 

Liitteet

12790978_972717099477707_6594651252885057075_n.jpg

Iris kunniakirjansa kanssa

Marraskuussa 2012 vietetyssä SAK:n pikkujoulugaalassa palkittiin nuorisojaostomme vetäjä Iris Pitkäaho Parhaasta varsinaissuomalaisesta ammattiyhdistysteosta. Onnittelut Irikselle!

 

 

 

 

 

Nuorisojaoston vetäjä

Mohamed Yousif

puh. 0443475757

muhisqq@gmail.com

 

 

 

Nuoret löytyvät myös Facebookista, käy tykkäämässä!